Matematik

Hjælp til matematik aflevering

24. november 2017 af CharlotteListOlsen (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogle der kan hjælpe? :) 

Opgave 3:
Reducér udtrykket 3b− 4a − (2b + a)

Reducér udtrykket ((2x + 3 )+ 6(1 − 2x)

Opgave 4: 
Bestem ∫(2x+6x^(2))dx.

Opgave 6:

En funktion er bestemt ved f (x) = ((1)/(3))x^(3)-4x+12

a) Tegn grafen for f, og indrag f′(x) til at argumentere for grafens forløb. 
b) Undersøg, om grafen for f har en tangent med hældningskoefficient -5 
c) Bestem arealet af det område, der afgrænses mellem grafen for f og x-aksen.


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. november 2017 af mathon

Hvor er du gået i stå?                


Svar #2
24. november 2017 af CharlotteListOlsen (Slettet)

Ved det hele... 

Især reducer og den der integrale opgave

Jeg forstår virkelig ikke meningen med det 


Brugbart svar (1)

Svar #3
24. november 2017 af mathon

Opgave 3:
                       \small 3b-4a-(2b+a)=3b-4a-2b-a=b-5a

                       \small (2x+3)\; \; \; +\; \; \; 6(1-2x)

                       \small 2x+3+ (6-12x)

                       \small 2x+3+ 6-12x=9-10x

                       


Brugbart svar (1)

Svar #4
24. november 2017 af mathon

Opgave 4:
  

…                     \small \int \left ( 2x+6x^2 \right )\mathrm{d}x=x^2+2x^3+k

    \small \int (2x+6x^2)\mathrm{d}x=2\cdot \tfrac{1}{2}x^{1+1}+6\cdot \tfrac{1}{3}\cdot x^{2+1}+k


Brugbart svar (0)

Svar #5
24. november 2017 af mathon

i
Opgave 6:
                  c)  skal teksten formentlig være: "Bestem arealet af det område, der afgrænses
                                                                         af grafen for f og koordinatsystemets akser."
                                                                   


Skriv et svar til: Hjælp til matematik aflevering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.