Kemi

Angivelse af ionisering

25. november 2017 af Studerendee (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej

Jeg skal tegne lægemidlet Simvastatin med angivelse af ionisering ved pH=1, pH=7,4, pH=10
De er tegnet i dokumentet som er vedhæftet, og jeg ville bare spørge om det er rigtigt tegnet?
- På forhånd tak

Vedhæftet fil: Spørgsmål 5 .docx

Skriv et svar til: Angivelse af ionisering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.