Matematik

Differentialregning - Intet x i funktionen, men skal indsætte x_0?

26. november 2017 af Roxanna - Niveau: B-niveau

Hej 

Jeg har brug for hjælp til nr 2 i det vedhæftede fil. Hvordan er det lige man indsætter x0 = -2 hvis der slet ikke er noget x? Og kan det passe at nr. 1 bliver til 3h? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. november 2017 af Mathias7878

2)

\small f(x) = 34

\small f'(x) = 0

\small f'(x_0) = f'(-2) = 0

- - -

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #2
26. november 2017 af Mathias7878

Mærkelig opgave :-)

- - -

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #3
26. november 2017 af Mathias7878

Står der noget andet end det, der er vist på billedet?

- - -

 

 


Svar #4
26. november 2017 af Roxanna

Tak for svar. 

Men hvordan ved man at 34 er 0? Er det fordi når en konstant differenseres at det altid giver 0? 

Og nej, der står ikke andet. Og ja, meget mærkelig opgave. :D


Brugbart svar (0)

Svar #5
26. november 2017 af Mathias7878

Ja. Du har regnereglen

\small (k)' = 0

hvor

k er en vilkårlig konstant

- - -

 

 


Skriv et svar til: Differentialregning - Intet x i funktionen, men skal indsætte x_0?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.