Matematik

Forskellige emner

28. november 2017 af charizard123 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej.

https://gyazo.com/1e1622a760ce685a50b35f0d15cd71ce

https://gyazo.com/b98b15f1436f0e28f3bdda1c1854292d

Er der nogen som kan hjælpe med med opgaverne i de overstående billeder?


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. november 2017 af MatHFlærer


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. november 2017 af MatHFlærer

Opgave 4 skal du anvende integralregning. 

F(x)=\int ( 2x+\frac{1}{x} ) dx

Opgave 5kan du omskrive paremeterfremstillingen så du får y=2x-8, så kan du tjekke om punktet ligger på linjen

Opgave 6 kan du omskrive parameterfremstillingen så du får y=2x-4 og så kan du bestemme koordinatsættene


Skriv et svar til: Forskellige emner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.