Matematik

gange med brøk

30. november 2017 af maria12hansen (Slettet) - Niveau: 7. klasse

Et tal ganget med 1/2 giver 10 hvad kan det tal være? Jeg er helt lost? Burde det ikke blive 10/2 som en brøk istedet for bare 10?


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. november 2017 af OliverHviid

1/2=0,5

0,5*x=10

x=10/0,5

x=20


Svar #2
30. november 2017 af maria12hansen (Slettet)

#1 Kan man godt få sådan et spørgsmål i 3 klasse?


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. november 2017 af OliverHviid

Det kan jeg ikke svare på, men logisk nok kan man vel se, at 0,5*20=10 så måske...


Skriv et svar til: gange med brøk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.