Matematik

løs ligning

04. december 2017 af Mie12345678 (Slettet) - Niveau: A-niveau

y=2/3*x/4 hvordan kommer man frem til x=6*y


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. december 2017 af SådanDa

y = 2/3 · x/4

=> 4y = 2/3 · x

=> 4y · 3/2 = x

=> 12y/2 = x

=> 6y=x

 

Brugbart svar (0)

Svar #2
04. december 2017 af Mathias7878

\small y = \frac{2}{3}\cdot \frac{x}{4} = \frac{2\cdot x}{3\cdot 4} = \frac{2x}{12}

\small 12y = 2x

\small x = \frac{12y}{2} = 6y

- - -

 

 


Svar #3
05. december 2017 af Mie12345678 (Slettet)

10=3*(2*x)^0,5 *x^0,5 

hvordan vil I løse ligning?


Svar #4
05. december 2017 af Mie12345678 (Slettet)

har fundet ud af det


Skriv et svar til: løs ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.