Matematik

Differentialligning - bestem den løsning der går gennem punktet.

04. december 2017 af sandrai - Niveau: A-niveau

Hej jeg sidder lige med en opgave, hvor jeg må bruge hjælpemidler. 

Jeg bruger Wordmat, men ved ikke lige hvordan denne opgave løses der? 

nogen der kan hjælpe med den? :-) 

Vedhæftet fil: Udklip111.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. december 2017 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. december 2017 af peter lind

Sæt x = 17,3 og y=1,4 Du har nu en ligning imed c som ubekendt


Svar #3
04. december 2017 af sandrai

Okay så: 1,4=17,3*c ? 

og er den første rigtig nok? 


Brugbart svar (0)

Svar #4
04. december 2017 af peter lind

nej 1,4=(17,3+c )-1


Svar #5
05. december 2017 af sandrai

nåh okay tak for hjælpen :-) 


Skriv et svar til: Differentialligning - bestem den løsning der går gennem punktet.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.