Matematik

Vektoren

05. december 2017 af Haaaaaaa (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er der nogen kan hjælpe med opgaven

Tegn uden brug af CAS de to linjer, der er givet ved følgende parameterfremstillinger

[\binom{x}{y}=\binom{-2}{3} + t \cdot \binom{1}{-2} \quad \text{og} \quad \binom{x}{y}=\binom{4}{-1} + t \cdot \binom{-2}{-1}].


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. december 2017 af mathon

                        \small \binom{x}{y}=\binom{-2}{3} + s \cdot \binom{1}{-2} \quad \text{og} \quad \binom{x}{y}=\binom{4}{-1} + t \cdot \binom{-2}{-1}\; \; \; \; \; s,t\in \mathbb{R}


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. december 2017 af mathon

eller

                       \small \small \binom{x}{y}=\binom{-2}{3} + s \cdot \binom{1}{-2} \quad \text{og} \quad \binom{x}{y}=\binom{4}{-1} + t \cdot \binom{1}{\tfrac{1}{2}}\; \; \; \; \; s,t\in \mathbb{R}


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. december 2017 af mathon

Indtegning:
                  udgangspunkt:
                                               \small \left ( -2,3 \right )\text{ og dern\ae st 1 til h\o jre og 2 ned og dern\ae st 1 til h\o jre og 2 ned. Det var 3 punkter p\aa \ den linje.}       

                  udgangspunkt: 
                                               \small \left ( 4,-1 \right )\text{ og dern\ae st 1 til h\o jre og } \tfrac{1}{2} \text{ op og den\ae st 1 til h\o jre og } \tfrac{1}{2} \text{ op. Det var 3 punkter p\aa \ den linje.}


Svar #4
05. december 2017 af Haaaaaaa (Slettet)

tak for forklaring kære mathon


Skriv et svar til: Vektoren

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.