Matematik

Bestemme koefficienter i 2. gradspolynomium.

06. december 2017 af seltzer - Niveau: Universitet/Videregående

Hej alle.

Hvordan vil I løse vedhæftede opgave?

Jeg ved ikke hvordan jeg skal gribe spørgsmålet an, ift. hvordan jeg skal benytte P(z)=(z-2)*Q(z)

Håber nogen kan hjælpe.

Vedhæftet fil: Untitled.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. december 2017 af MatHFlærer

Du kan bruge divisions algoritmen. Jeg får

\frac{4z^3-6z^2-z-6}{z-2}=4z^2+2z+3


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. december 2017 af SådanDa

Du kan bruge polynomiers division til at bestemme Q(z) = P(z)/(z-2)


Svar #3
06. december 2017 af seltzer

Hvor fantastisk! Tusinde tak.


Skriv et svar til: Bestemme koefficienter i 2. gradspolynomium.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.