Matematik

SØGER EN SIMPEL FORKLARING I MAT

12. december 2017 af Einstein5 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvorfor er:

a/b*a+b/a

Det samme som:

a/a+b/a=a/b

Hvilke regneregler er i spil? Har kigget mine bøger igennem. Men kan virkelig ikke genenmskue det


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. december 2017 af Mathias7878

\frac{a}{b}\cdot a +\frac{b}{a} = \frac{a\cdot a}{b}+\frac{b}{a} = \frac{a^2}{b}+\frac{b}{a}

- - -

 

 


Skriv et svar til: SØGER EN SIMPEL FORKLARING I MAT

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.