Fysik

Varmelærens 1. hovedsætning

13. december 2017 af Haaaaaaa (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg forstå ikke , hvad det mener med delta her, er der nogen kan forklare det prsæcis meningen med delta.

delta Eterm = A + Q


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. december 2017 af mathon

                                                    \small \Delta E_{term}=E_{{term}_{\mathrm{ \mathbf{\color{Red} 2}}}}-E_{{term}_{\mathrm{ \mathbf{\color{Red} 1}}}}


Svar #2
13. december 2017 af Haaaaaaa (Slettet)

Hej kære mathon tusinde tak for det,

Kan du hjælpe mig med at ret den opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. december 2017 af mathon

                                              \small \textit{"Hvordan bruger man den formel?"}

\small \text{Mener du enhedsm\ae ssigt?}

                 \small \sqrt{\frac{\left [F \right ]}{\left [\mu \right ] }}=\sqrt{\frac{N}{kg\cdot m^{-1}}}=\sqrt{\frac{\frac{kg\cdot m}{s^2}}{kg\cdot m^{-1}}}=\sqrt{\frac{m}{s^2}\cdot m}=\sqrt{\frac{m^2}{s^2}}=\sqrt{\left ( \frac{m}{s} \right )^2}=\frac{m}{s}


Svar #4
14. december 2017 af Haaaaaaa (Slettet)

Det var noget jeg mente, tak for det


Skriv et svar til: Varmelærens 1. hovedsætning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.