Matematik

rente

14. december 2017 af laylay12 - Niveau: C-niveau

mads vi gerne købe en bil til 129.000 kroner, an har sparet 25.000 kroner opog vil gerne låne resten af pengene i banken. banken tilbyder et billån med en rente på 0,6% per måned og en løbe tid på 7 år.h 

A ) beregen ydelsen ?

b ) beregen renten, afdrag og restgæld efter den første måned?

c ) lav en amoritiserngsplan i geogebras regningsark (lavet)

d ) hvormeget skal mads betale alt i alt ?

 

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. december 2017 af mathon

   a)
                    \small y=\frac{G\cdot r}{1-(1+r)^{-n}}

                    \small y=\frac{104 000\cdot 0{.}006}{1- 1{.}006^{-84}}?


Skriv et svar til: rente

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.