Matematik

Beskriv konstanterne

17. december 2017 af Luunaa (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle!

Har en opgave formulering der lyder på: Udviklingen i vægten for en person på slnakekur mellem hans vægt og antallet af uger siden starten af slankekuren beskrives som 

y=87-0,45*x

y= persons vægt som er målt i kg og x er tidspunktet målt i uger efter starten af slankekuren

Jeg skal her beskrive konstanterne 87 og -0,45

Nogen der kan hjælpe med at forklare hvad de to konstanter siger og hvordan i kan se det?

Tak på forhånd!


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. december 2017 af mathon

              \small y=-0{.}45x+87

\small \small \small \text{87 er begyndelsesv\ae gten, som neds\ae ttes med }0{.} 45 \text{ kg pr kuruge.}


Skriv et svar til: Beskriv konstanterne

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.