Matematik

bestem f, forklar a og benyt modellen

17. december 2017 af Luunaa (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej nogen der kan hjælpe med følgende spørgsmål (tjek bilag

Vedhæftet fil: aaaa.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. december 2017 af Mathias7878

a) Lav eksponentiel regression på dine data.

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. december 2017 af alexandersvanholm

Det er en eksponentiel udvikling

a)

Foretag eksponentiel regression på dine data. Bemærk dog at tidspunktet x angiver antal år EFTER 2010.

Du skulle gerne ende op med en forskrift som følgende:

f(x)=1.0482\cdot 1.3108^x

b) Forklar betydningen af det fundne tal a

Hvad er a? Det er jo fremskrivningsfaktoren, og denne er forbundet med vækstraten r ved a=1+r

Altså er r=0,31=31 % %

Hvad siger dette om antallet af internetopkoblede elektroniske apparater, som ikke er smartphones?

c) 

g(x)=0.59x+6.5

f(x)>g(x)\overset{solve}{\rightarrow} [[x<-10.92455958], [8.937821135<x]]

Altså:

I år 2019 overstiger antallet af internetopkoplede elektroniske apparater, der ikke er smartphones, antallet af smartphones.


Skriv et svar til: bestem f, forklar a og benyt modellen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.