Matematik

bestem f, forklar a og benyt modellen

18. december 2017 af Luunaa (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle! Kan i hjælpe med disse 3 spørgsmål (se fil) hørte noget med at jeg skulle lave en eksponentiel regression men forstår ikke hvorfor.

Vedhæftet fil: aaaa.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. december 2017 af Anders521

Årsagen til at du skal lave en eksponential regression, er fordi

1. du har et datasæt med mere end to data og

2. du er givet følgende funktion f(x)=bax som er eksponential funktionen-


Svar #2
18. december 2017 af Luunaa (Slettet)

men hvad sker der ved at lave en eksponential regression?


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. december 2017 af Anders521

Mener du hvad der skal til for at udføre en eksponentiel regression?


Svar #4
18. december 2017 af Luunaa (Slettet)

ja på maple


Brugbart svar (0)

Svar #5
18. december 2017 af Anders521

Du skal sikkert indtaste data på listeform, og dernæst lade Maple udføre regressionen for dig. Hvordan man gør det i Maple kan jeg desværre ikke huske.


Svar #6
18. december 2017 af Luunaa (Slettet)

Kan du se den vedhæftet fil og forklare hvad jeg har fundet frem til indtil videre? og hvad tallene skal bruges til

Vedhæftet fil:hhh.png

Brugbart svar (0)

Svar #7
18. december 2017 af Mathias7878

Jeg tror, din regression er forkert lavet.

Du skal sætte 2010 til at være x = 0, 2011 til x = 1 osv.. Så burde du få et andet resultat.

- - -

 

 


Skriv et svar til: bestem f, forklar a og benyt modellen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.