Matematik

Procent

07. januar 2018 af 123study (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej,

Hvordan løser man dette?

x kr. til 8% p.a. vokser på et år til 200 kr. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. januar 2018 af mathon

                        \small K_1=K_0\cdot 1{.}08=200

                                  \small \small K_0=\tfrac{200}{1{.}08}=200\cdot 1{.}08^{-1}


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. januar 2018 af pizzafam

hvis jeg har forstået det rigtigt ville jeg sige at man kunne gøre sådan:

X er hundrede procent af de penge du har. 200 er så steget med 8% som vil sige at det i alt er 108%. for at regne X ud kan du dividere 200 ud så man finder hvor meget 1% er af de 200. det vil sige:

200 divideret ud på108. og det giver 1,8518.

nu vil jeg finde hvad dine X er så du ganger med 100 for at finde 100%

så formlen er for at finde X er:

200 / 108 * 100

håber det kunne hjælpe (-;


Skriv et svar til: Procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.