Matematik

nSpire HJÆLP - integration

11. januar 2018 af carozs (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej 

Jeg har et problem ift. integration, og håber nogle vil hjælpe. Opgavesættet er vedlagt og det er opgave 2 det handler om, arealet for opgave a er 1.3333. 

Vedhæftet fil: integration.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. januar 2018 af mathon

                  \small A=2\cdot \int_{0}^{1}\left (-0{.}8x^2+0{.}8 \right )\mathrm{dx}-\pi \cdot 3^2

                  \small m=A\cdot 0{.}05\cdot 3200


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. januar 2018 af mathon

korrektion:

                  \small A=2\cdot \int_{0}^{1}\left (-0{.}8x^2+0{.}8 \right )\mathrm{dx}-\pi \cdot 0{.}3^2

                  \small m=A\cdot 0{.}05\cdot 3200


Svar #3
11. januar 2018 af carozs (Slettet)

Mange tak!!


Skriv et svar til: nSpire HJÆLP - integration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.