Matematik

Bestem f'(x0) og f'(5), når f(x)=12x+7

11. januar 2018 af NHLfan - Niveau: A-niveau

Jeg forstår ikke helt denne opgave, så det ville være rart hvis jeg lige kunne få en hjælpende hånd :-) Tak på forhånd.


Brugbart svar (3)

Svar #1
11. januar 2018 af mathon

              f{\, }'(x)=12     \textup{uanset x-v\ae rdien.}


Skriv et svar til: Bestem f'(x0) og f'(5), når f(x)=12x+7

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.