Matematik
Bestem integral
hjælp
Svar #1
14. januar 2018 af Sveppalyf (Slettet)
Lav omskrivningen
u = x3 + 3
du = 3x2 dx
Grænserne ændres til
x=1 => u = 13 + 3 = 4
x=2 => u = 23 + 3 = 11
Så har du
∫411 u6 du =
[1/7 u7]411 =
2781541
Svar #3
14. januar 2018 af Sveppalyf (Slettet)
=2781541, er det uden hjælpemidler?
Den klarede jeg da i hovedet.
Svar #5
14. januar 2018 af ringstedLC
#4Resultatet skulle da vist være rigtigt nok.
Ingen problemer. Du svarede bare imens, jeg regnede. Ville blot høre om der måtte bruges CAS eller ej.
Svar #6
14. januar 2018 af Sveppalyf (Slettet)
Hvis det er uden hjælpemidler, så når man nok ikke længere end til
1/7 * (117 - 47)
Skriv et svar til: Bestem integral
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
