Kemi

gram flour

17. januar 2018 af didodawood (Slettet) - Niveau: A-niveau

hvor mange gran af flour er nødvendigt for at producere 20 gram FeF3 i den viste retkion 2Fe + 3F2 -> 2FeF3


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. januar 2018 af mathon

                      \small m(F_2)=1{.}5\cdot \left ( 20\; g \right )\cdot \tfrac{M(F_2)}{M(FeF_3)}

                      \small m(F_2)=1{.}5\cdot \left ( 20\; g \right )\cdot \tfrac{37{.}996}{112{.}84}=10{.}10\;g


Svar #2
17. januar 2018 af didodawood (Slettet)

hvor fra får du 1,5 fra?


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. januar 2018 af mathon

                                  \small 2\, Fe\; +\; 3\, B_2\; \rightarrow \; 2\, FeB_3

\small \textup{stof\ae ngdeforhold:}
                               \small B_2:FeB_3=3:2=\mathbf{\color{Red} 1{.}5}:1


Skriv et svar til: gram flour

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.