Matematik
MATEMATIK Kinetic
17. januar 2018 af
malene111w (Slettet)
-
Niveau: Universitet/Videregående
Opgaven er vedhæftet.
Jeg har problemer med at løse punkt b), og håber at nogen kan hjælpe lidt.
Jeg ved at man skal bruge den her formel,
ln(KoncA)t / (KoncA)0 = -K*t
men jeg aner ikke hvad mine koncentrationer er?
Vedhæftet fil: Skærmbillede 2018-01-17 kl. 20.52.59.png
Svar #1
18. januar 2018 af Sveppalyf (Slettet)
Der står det med at risene er kogte når 98% af stivelsen er omdannet dvs. når 2% af stivelsen er tilbage. Så du har
[A]t / [A]0 = 2% / 100% = 0,02
Skriv et svar til: MATEMATIK Kinetic
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
