Fysik

effekt og varme

20. januar 2018 af sarazz - Niveau: B-niveau

En El-kedel omsætter energi med effekten P = 1kW

a)  Hvor lang tid er kedlen om at opvarme 1kg vand fra 20°C til 80°C ? 

nogen der kan hjælpe, forstår ikke hvilken formel jeg skal bruge 


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. januar 2018 af mathon

                                         \small \textup{Afgivet energi}=\small \textup{Modtaget energi}

                                             \small P\cdot t                    \small =        \small m\cdot c\cdot \Delta t

                                                          \small t=\frac{m\cdot c\cdot \Delta T}{P}

...
        \small W=\tfrac{J}{s}


Svar #2
20. januar 2018 af sarazz

Tusind takk


Skriv et svar til: effekt og varme

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.