Matematik

Forkort 44/48 med 4

20. januar 2018 af Maja7630 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Forkort 44/48 med 4


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. januar 2018 af Sveppalyf (Slettet)

44/48 = (44/4) / (48/4) = 11/12


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. januar 2018 af Stats

\frac{44}{48}=\frac{4\cdot 11}{4\cdot 12}=\frac{11}{12}

Eller som i #1

- - -

Mvh Dennis Svensson


Skriv et svar til: Forkort 44/48 med 4

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.