Kemi

Konc af eddikesyre

21. januar 2018 af Bette02 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, jeg skal bestemme konc af eddikesyre.

Jeg har fået givet:

0,10 M NaOH 
CH3COOH (5%)

Hvordan kan jeg nu regne med, hvor mange mL jeg skal udtage af eddikesyren, så jeg ikke titrerer med mere en 25 mL NaOH?  


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. januar 2018 af janhaa

5 % acetic acid is 0,874 M CH3COOH

c = n/V

n= C*V =>

V*0,874=25*0,1

V = 2,86 ml CH3COOH


Skriv et svar til: Konc af eddikesyre

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.