Matematik

vektor regning hjælpppp

22. januar 2018 af carolinahansen1234 (Slettet) - Niveau: A-niveau

hej 

kan i hjælpe? :)

Vedhæftet fil: IMG_2163.jpeg

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. januar 2018 af mathon

                     


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. januar 2018 af mathon

\small \textup{Tegn det og f\aa \ overblik:}

          a)
                        \small \overrightarrow{BC}=\overrightarrow{w}-\overrightarrow{v}                              


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. januar 2018 af mathon

          b)
                        \small \small \overrightarrow{AD}=\overrightarrow{v}+\tfrac{1}{3}\overrightarrow{BC}=\overrightarrow{v}+\tfrac{1}{3}\cdot \left ( \overrightarrow{w}-\overrightarrow{v} \right )=\overrightarrow{v}+\tfrac{1}{3}\overrightarrow{w}-\tfrac{1}{3}\overrightarrow{v}=\tfrac{2}{3}\overrightarrow{v}+\tfrac{1}{3}\overrightarrow{w}


Brugbart svar (0)

Svar #4
22. januar 2018 af mathon

          c)
                        \small \small \small \overrightarrow{AE}=\tfrac{1}{2}\cdot \overrightarrow{AD}=\tfrac{1}{2}\cdot \left ( \tfrac{2}{3}\overrightarrow{v} +\tfrac{1}{3}\overrightarrow{w}\right )=\tfrac{1}{3}\overrightarrow{v}+\tfrac{1}{6}\overrightarrow{w} …


Skriv et svar til: vektor regning hjælpppp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.