Kemi

Medicin til behandling af...

24. januar 2018 af 7klasse (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hejsa! én der kan hjælpe mig med opgaven i bilaget? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. januar 2018 af janhaa

b) les av reaction

c)

n(NaOH) = C*V = 4,34*10^-3 mol

n(H2A) = 2,17 mmol

[H2A] = n/V = (2,17*10^-3)mol / (30 ml) = 0,072 M

d)

M = m/n = 0,317g / (2,17 mmol) = 146,1 g/mol


Skriv et svar til: Medicin til behandling af...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.