Fysik

hjælper nogle??

27. januar 2018 af slettet007 (Slettet) - Niveau: B-niveau

hjælper nogle??


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. januar 2018 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. januar 2018 af peter lind

Den n'te overtoner er fn=n*f1

Hastigheden bliver λ/T = v


Svar #3
28. januar 2018 af slettet007 (Slettet)

forstår intet


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. januar 2018 af Eksperimentalfysikeren

Pas på: 5. overtone er 6. harmoniske, idet grundtonen ikke regnes som overtone, men som første harmoniske.

Frekvensen fn er frekvensen af den n'te harmoniske. I opgaven her er frekvensen af den 5. overtone, der også er den 6. harmoniske, 1000Hz, så f6 = 1000Hz. Grundtonens frekvens er f1. Der gælde for de harmoniske, at fn = n*f1. Indsæt tallene og udreng f1.

Hvor langt bevæger lydbælgen sig på 1 sekund? Hvor mange gange går 3m op i det? Hvor lang tid er en enkelt bølge så om at passere et fast punkt?


Svar #5
29. januar 2018 af slettet007 (Slettet)

hvordan vil besvarelsen så se ud??


Skriv et svar til: hjælper nogle??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.