Fysik

hjælper nogle med at løse den??

29. januar 2018 af slettet007 (Slettet) - Niveau: B-niveau

hvilken frekvens har grundtonen, hvis den 5. overtone har en frekvens på 1000 Hz??


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. januar 2018 af mathon

                                  \small f_5=5\cdot f_1

                                  \small \small \small f_1=\tfrac{1}{5}\cdot f_5=0{.}2\cdot \left ( 1000\; Hz \right )=200\; Hz

      


Skriv et svar til: hjælper nogle med at løse den??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.