Matematik

bestemt integral

04. februar 2018 af Mathian - Niveau: A-niveau

\int_{0}^{2}e^(-x) dt

t = -x

t´= -1 

dx = -1 dt 

\int_{0}^{-2}e^t -\frac{1}{1} dt = \sqsubset e^t-1x\sqsupset

e^-2 - 1 -1x

Er lidt forvirret over 1x . Specielt når jeg tænker på man ikke kan ende med en funktion i et bestemt integrale. 


Svar #1
04. februar 2018 af Mathian

..


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. februar 2018 af SuneChr

Skærmbillede 2018-02-04 kl. 00.54.32.png

t = - x    dt = - dx

Da får vi                  -\int_{0}^{-2}e^{t}\, \textup{d}t=\int_{-2}^{0}e^{t}\: \textup{d}t


Skriv et svar til: bestemt integral

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.