Matematik

afstandformlen mellem to punkter

05. februar 2018 af AmiraKh - Niveau: B-niveau

hvordan løser jeg opgave a 


Svar #1
05. februar 2018 af AmiraKh

hvordan løser jeg opgave a

Vedhæftet fil:Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #2
05. februar 2018 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. februar 2018 af mathon

a)           
                 \small \small M\left\{\begin{matrix} \textup{p\aa \ AB} &\left (\tfrac{6+(-3)}{2},\tfrac{2+5}{2} \right )=\left ( \tfrac{3}{2},\tfrac{7}{2} \right ) \\ \textup{p\aa \ AC}& \left (\tfrac{6+(-1)}{2},\tfrac{2+(-2)}{2} \right )=\left ( \tfrac{5}{2},0 \right )\\ \textup{p\aa \ BC} & \left (\tfrac{-3+(-1)}{2},\tfrac{5+(-2)}{2} \right )=\left ( -2,\tfrac{3}{2} \right ) \end{matrix}\right.  


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. februar 2018 af mathon

b)

                 \small m_a=dist\left ( A,M_{BC} \right )

                 \small m_b=dist\left ( B,M_{AC} \right )

                 \small m_c=dist\left ( C,M_{AB} \right )


Skriv et svar til: afstandformlen mellem to punkter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.