Matematik

Hjælp til maple med 2 funktioner som skal give 1 funktion

06. februar 2018 af oscar0101 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg har svarene:

solve(M(p)=300) = 128.8941696

E(200) = -1.47734396549562

Hvordan finder jeg så E(M) i maple?


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. februar 2018 af peter lind

Du må fortælle mere om opgaven; hvis vi skal kunne hjælpe dig


Skriv et svar til: Hjælp til maple med 2 funktioner som skal give 1 funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.