Matematik

Bestem foreskriften for en stamfunktion

08. februar 2018 af Bang7812 - Niveau: B-niveau

en funktion er givet ved f(x)=6?2

jeg skal bestemme foreskriften for den stam funktion til f, hvis graf går gennem punktet P(1,10)

på forhånd tak 


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. februar 2018 af Mathias7878

Du har vist skrevet f(x) forkert op
- - -

 

 


Svar #2
08. februar 2018 af Bang7812

f(x)=6x?2


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. februar 2018 af Mathias7878

Hvad skal det der spørgsmålstegn være??
- - -

 

 


Svar #4
08. februar 2018 af Bang7812

af en eller anden grund laver den et x om til et spørgsmålsstegn. dvs ?=x


Brugbart svar (0)

Svar #5
08. februar 2018 af Mathias7878

Skal der stå

  \small f(x) = 6x^2

?

- - -

 

 


Svar #6
08. februar 2018 af Bang7812

ja 


Brugbart svar (0)

Svar #7
08. februar 2018 af Mathias7878

Start med at integrer f(x), dvs. find F(x)

Du skal derefter indsætte punktet (1,10) ind i F(x), dvs F(1) = 10 og løse ligningen mht. til k

- - -

 

 


Svar #8
08. februar 2018 af Bang7812

ok tak

god aften


Skriv et svar til: Bestem foreskriften for en stamfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.