Matematik

Ekspotentiel funktion

10. februar 2018 af GymLiv (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej :)

Jeg har et spørgsmål angående denne opgave.

"Om en eksponentielt voksende funktion f gælder, at f(3)=200 og f(5)=800"

"Bestem en forskrift for f"

Mit spørgsmål lyder på, om man bare kan omskrive f(3)=200 til et punkt der lyder 3,1 svarerene til x1,y1 og om man ligeledes kan omskrive f(5)=800 til punktet svarende til x2,y2. For kan man dette er det jo let at bestemme forskriften?

På forhånd tak for svar


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. februar 2018 af mathon

                \small (3,f(3))=(3,200)             \small \small (5,f(5))=(5,800)


Svar #2
10. februar 2018 af GymLiv (Slettet)

Tak skal du have, bemærkede også lige at jeg havde skrevet 3,1, mente også 3,200.


Skriv et svar til: Ekspotentiel funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.