Matematik

Løsning af en ligning

17. februar 2018 af desire123 - Niveau: A-niveau

Altså en der kan forklar mig hvorfor x = 2 er forkert... har brugt en del ligningløser pogrammer og de siger at x=2 er forkert... har også selv løst ligningen hvor jeg er kommet frem til at begge x-værdier passer...

Vedhæftet fil: rigtig nok.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. februar 2018 af peter lind

Du angiver jo ikke ligningen


Svar #2
17. februar 2018 af desire123

sorry her var den lige

Vedhæftet fil:lig.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #3
17. februar 2018 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #4
17. februar 2018 af peter lind

Kvdrod(-x+1) = kvadrod(-2+1)=kvdrod(-1) eksisterer ikke for reelle tal


Skriv et svar til: Løsning af en ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.