Matematik

Giv en udførlig geometrisk beskrivelse af definitionsmængden for f af to reelle variable

24. februar 2018 af Esterificering (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Jeg har følgende funktion:

f(x,y)=\sqrt{4\sqrt{3}y-13x^2-7y^2-6\sqrt{3}xy-4x}

Hvor giver jeg en udførlig geometrisk beskrivelse af definitionsmængden for f og hvordan kan jeg karakterisere den ved hjælp af begreber som aben, afsluttet, begrænset, ubegrænset, sammenhængende og  ikke sammenhængende?


Skriv et svar til: Giv en udførlig geometrisk beskrivelse af definitionsmængden for f af to reelle variable

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.