Matematik

Vektor 2D - Beregn arealet af parallelogram

24. februar 2018 af MiniMax2 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg har værdierne 

\left | \vec{a} \right |=6 

\left | \vec{b} \right |=2 

\vec{a}*\vec{b}=6 

vinklen mellem \vec{a} og \vec{b}= 60

1. Beregn arealet af det parallelogram, der udspændes a \vec{a} og \vec{b}

Er der en der kan hjælpe her?


Brugbart svar (1)

Svar #1
24. februar 2018 af peter lind

A=|a||b|sin(v) hvor v er vinklen mellem vektorerne


Svar #2
24. februar 2018 af MiniMax2 (Slettet)

tak


Skriv et svar til: Vektor 2D - Beregn arealet af parallelogram

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.