Matematik

Mat A eksamenssæt

01. marts 2018 af Stine1709 - Niveau: A-niveau

Hej 
Er der en der kan hjælpe mig med opg. 14 b og c i eksamenssættet fra d. 23/05/2017 (den vil dsv. ikke vedhæfte den)
P.F.T Stine :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. marts 2018 af Mathias7878

Det er lettere, hvis du vedhæfter et billede af opgaven.

- - -

 

 


Svar #2
01. marts 2018 af Stine1709

Denne her 


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. marts 2018 af Mathias7878

b)

\small \small desolve(n' = 0.00017\cdot N\cdot (200-N) \ and \ N(1)=50,t,n)

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. marts 2018 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #5
01. marts 2018 af Soeffi


Brugbart svar (0)

Svar #6
01. marts 2018 af mathon

                          \small N(t)=\frac{200}{1+Ce^{-0{.}00017\cdot 200\cdot t}}

                                         \small \frac{200}{1+Ce^{-0{.}034\cdot t}}


Brugbart svar (0)

Svar #7
01. marts 2018 af mathon

\small \textup{samt:}
                          \small N(1)=\frac{200}{1+Ce^{-0{.}034}}=50

                                          \small 1+Ce^{-0{.}034}=4

                                          \small C=3\cdot e^{0{.}034}=3{.}10375
\small \textup{hvoraf:}
                          \small N(t)=\frac{200}{1+3{.}10375e^{-0{.}034\cdot t}}

                          \small \small N(30)=\frac{200}{1+3{.}10375e^{-0{.}034\cdot 30}}=94


Brugbart svar (0)

Svar #8
01. marts 2018 af mathon

\small \small \textup{Hvad betyder det for }N(t)\textup{ n\aa r }t\rightarrow \infty\textup{ ?}


Svar #9
01. marts 2018 af Stine1709

Tusin tusind tak alle sammen! 
Det hjalp :)) 
 


Skriv et svar til: Mat A eksamenssæt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.