Matematik

Bestem førstekoordinaten til røringspunktet Q.

02. marts 2018 af skerderbrooo - Niveau: B-niveau

Hej 

I det vedhæftet billede har jeg en opgave, der lyder som overskriften. Opgave A har jeg besvaret, men jeg ved ikke hvordan man løser opgave B

Vedhæftet fil: Capture.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. marts 2018 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. marts 2018 af peter lind

b) Løs ligningen f'(x) = f'(1)


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. marts 2018 af AMelev

Kald Q(x0,f(x0)). Da t2er parallel med t1, skal f '(x0) = at1 = f '(1), som du har beregnet i a).
Løs ligningen mht. x0.
Indsæt derefter i tangentligningen.


Skriv et svar til: Bestem førstekoordinaten til røringspunktet Q.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.