Kemi

Hvor meget vejer et mol spædbørn?

03. marts 2018 af Homework101 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg har fået følgende spørgsmål: Hvor meget vejer et mol spædbørn, når et spædbarn vejer 3500g? 

Nogle der kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. marts 2018 af fireniss (Slettet)

1 mol = 6,02214 · 1023 atomer 

1 mol / (spædbarn i kg) 


Svar #2
03. marts 2018 af Homework101 (Slettet)

Det vil altså sige et mol spædbørn vejer ca.: 

1 mol/3,5 kg = 0,286 kg


Brugbart svar (1)

Svar #3
03. marts 2018 af fireniss (Slettet)

(6,02214*10^23)/3,5 =


Svar #4
03. marts 2018 af Homework101 (Slettet)

Okay tak for hjælpen! :)


Brugbart svar (0)

Svar #5
03. marts 2018 af mathon

\small \textup{1 mol sp\ae db\o rn vejer:}
                                    \small \left (6{.}02214\cdot 10^{23}\; stk \right )\cdot \left ( 3{. }500\; \tfrac{kg}{stk} \right )=2{.}10775\cdot 10^{24}\; kg


Skriv et svar til: Hvor meget vejer et mol spædbørn?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.