Matematik

Økonomi i biavl hjælp kan ikke forstå de spørgsmål

05. marts 2018 af Emma2670 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Jeg har virkelig prøvet, og kan ikke finde ud af den. 
Så håber der er nogen der kan hjælpe mig?


Svar #1
05. marts 2018 af Emma2670 (Slettet)

her er mere til den

Vedhæftet fil:IMG_0997.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #2
05. marts 2018 af StoreNord

\frac{sum\; af \; enkeltdele - startpakke}{sum\; af \; enkeltdele}*100   rettet


Svar #3
06. marts 2018 af Emma2670 (Slettet)

#2

\frac{sum\; af \; enkeltdele - startpakke}{sum\; af \; enkeltdele}*100   rettet

Ja men har jo regnet det første ud? 


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. marts 2018 af StoreNord

Ja. Du har beregnet "sum af enkeltdele".
I opgave 2.2 skal du så beregne denne brøk:

                                          \frac{sum\; af \; enkeltdele - startpakke}{sum\; af \; enkeltdele}*100      


Svar #5
07. marts 2018 af Emma2670 (Slettet)

#4

Ja. Du har beregnet "sum af enkeltdele".
I opgave 2.2 skal du så beregne denne brøk:

                                          \frac{sum\; af \; enkeltdele - startpakke}{sum\; af \; enkeltdele}*100      

Forstår ikke er det med alle sammen jeg skal gøre det ved eller hvad?


Brugbart svar (0)

Svar #6
07. marts 2018 af StoreNord

\frac{3981 - startpakke}{3981}*100


Svar #7
08. marts 2018 af Emma2670 (Slettet)

#6

\frac{3981 - startpakke}{3981}*100

Men de 3981 er jo det hele beløb så ved ikke hvad tallene for startepakke er?


Brugbart svar (0)

Svar #8
08. marts 2018 af StoreNord

Startpakken har een samlet pris. Læs opgaven igen.


Svar #9
28. marts 2018 af Emma2670 (Slettet)

Hvordan laver man så den graf? 


Brugbart svar (0)

Svar #10
28. marts 2018 af StoreNord

Jeg vedhæfter et regneark med en (vistnok) rigtig løsning.

Vedhæftet fil:BiavlA.xls

Skriv et svar til: Økonomi i biavl hjælp kan ikke forstå de spørgsmål

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.