Matematik

Reducering af brøk med sin/cos

08. marts 2018 af 2008z26 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej. Er der en som kan hjælpe med at reducere dette udtryk mest muligt? 

Jeg har selv reduceret med frem til dette udtryk og kan ikke rigtig se hvordan jeg kan reducere det mere :-)

Tak for hjælp!

\frac{(sin(a)-1)(cos(a)cos(g)^2 - 2 sin(a) sin(g) cos(g) - sin(g)^2 cos(a))}{sin(g)^2} = 0


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. marts 2018 af mathon

           \small \cos^2(g)=(1-\sin^2(g))


Svar #2
08. marts 2018 af 2008z26 (Slettet)

Af en eller anden årsag kom hele mit udtryk ikke med, det ser sådan ud:

\frac{(sin(a)-1)(cos(a)cos(g)^2 - 2 sin(a) sin(g) cos(g) - sin(g)^2 cos(a))}{sin(g)^2} \frac{d_k}{2L_k} + \frac{\Phi}{\nu} = 0


Skriv et svar til: Reducering af brøk med sin/cos

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.