Matematik

grundlinje og højde af trekant

11. marts 2018 af sådande (Slettet) - Niveau: 7. klasse

hej (:

der er en opgave hvor jeg skal finde højden af en trekant men jeg kender kun grundlinjen og arealet
areal = 9
grundlinje =12
hvordan løser jeg den?


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. marts 2018 af Sveppalyf (Slettet)

A = ½ * h * g  <=>

h = 2A/g

h = 2*9/12 = 3/2 = 1,5


Skriv et svar til: grundlinje og højde af trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.