Matematik

BESTEM AC, HJÆLP

12. marts 2018 af Luunaa (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej jeg har en opgav hvor jeg skal bestemme ac og bc. Men har ingen ide hvordan jeg løser den, nogen der kan hjælpe?

Se vedhæftet fil

Vedhæftet fil: din mor.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. marts 2018 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. marts 2018 af mathon

\textup{Af arealformlen:}
                                    T=\tfrac{1}{2}\cdot b\cdot c\cdot \sin(A)        \textup{kan du beregne \textbf{b}}.

                                    15=\tfrac{1}{2}\cdot b\cdot 7\cdot \sin(35\degree)

                                                                        


Skriv et svar til: BESTEM AC, HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.