Matematik

meter om til m^2

14. marts 2018 af sandrai - Niveau: A-niveau

Hej er der nogen der kan hjælpe med at beregne 7296,843 meter om i m^2 ? :-) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. marts 2018 af SuneChr

m er et længdemål og m2 er et flademål.
m skal ganges med m for at få m2
Eksempel:  Et kvadrat med sidelængden  85,4215605102131 m har et areal på 
85,4215605102131 m  ×  85,4215605102131 m  = 7296,843 m2


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. marts 2018 af janhaa

?


Svar #3
14. marts 2018 af sandrai

Okay så det er 7296,843 * 7296,843 = m2 


Brugbart svar (0)

Svar #4
14. marts 2018 af AMelev

Nej! Men 7 296,843m· 7 296,843m= 53 243 917.767m2, fordi m·m = m2

Man kan regne m om til fx cm, mm og km, men hverken om til m2 (flademål) eller m3 (rummål).


Svar #5
14. marts 2018 af sandrai

Hmm okay

Synes det lyder lidt forkert i forhold til min opgave.
Den går ud på jeg skal finde ud af hvor mange træer pr m2, der kan være på grunden og har fået arealet til de 7296,843?

Der kan være et træ pr kvadratmeter

Brugbart svar (0)

Svar #6
14. marts 2018 af AMelev

Du må lige lægge opgaven op. Vi svarede på dit spørgsmål - det gik på noget helt andet.


Brugbart svar (0)

Svar #7
14. marts 2018 af ringstedLC

Og du får oplyst, at der kan være et træ pr. m2...

https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1817563

Og lad nu være med at starte en ny tråd til den samme opgave.


Skriv et svar til: meter om til m^2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.