Matematik

Gavlen af et hus har form som vist på figuren

23. marts 2018 af Random93 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle!

Jeg har brug for hjælp til en opgave. Jeg kan ikke finde ud af delprøve 1

Har løst ligninger osv. men opgave 3,4 og 6 driller lidt

Kan I hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. marts 2018 af ringstedLC

Og vi skal lige have et billede...


Svar #2
23. marts 2018 af Random93 (Slettet)

selvfølgelig


Svar #3
23. marts 2018 af Random93 (Slettet)

Her er det


Brugbart svar (0)

Svar #4
23. marts 2018 af ringstedLC

og spørgsmålene tak...


Svar #5
23. marts 2018 af Random93 (Slettet)

her, tak!


Brugbart svar (0)

Svar #6
23. marts 2018 af ringstedLC

Så bruger du pytagoras


Svar #7
23. marts 2018 af Random93 (Slettet)

giver h= 11 så?


Brugbart svar (0)

Svar #8
23. marts 2018 af ringstedLC

Se lige på din tegning igen. Så skulle tagryggen være 8,5 m. høj.

Du får oplyst, at gavlen er symmetrisk om omkring h. Så din pytagorastrekant har målene 5, ? og ?


Svar #9
23. marts 2018 af Random93 (Slettet)

målene: 5 og 4=

√52 -4 = 3 gange med 2 = 6 

h=6?


Brugbart svar (0)

Svar #10
23. marts 2018 af ringstedLC

Tagryggen er 3 m. høj, men den skal da ikke ganges med noget.

h = 3 + ?


Svar #11
23. marts 2018 af Random93 (Slettet)

2,5?


Brugbart svar (0)

Svar #12
23. marts 2018 af ringstedLC

Nemlig!


Svar #13
23. marts 2018 af Random93 (Slettet)

okay, tak! 


Skriv et svar til: Gavlen af et hus har form som vist på figuren

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.