Matematik

Eksponentielle funktioner

24. marts 2018 af Brugfordinhjælp (Slettet) - Niveau: C-niveau

hej er der en venlig sjæl derude der vil hjælpe mig med denne opgave?

Land A:  f(x) =8*1.02^x;

Land B: g(x)=3*1.12^x;

Hvad kan du sige om befolkningsvæksten i de to lande?
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. marts 2018 af 123434 (Slettet)

Land A)
a=1.02
r=a-1
r=1.02-1=0.02
0.02 svarer til 2 procent.
Land A har en befolkningstilvækst på 2 procent om året.

Brugbart svar (0)

Svar #2
24. marts 2018 af peter lind

Land vokser hrtigere; men har til x=0 en lavere befolkning


Skriv et svar til: Eksponentielle funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.