Matematik

Matematik aflevering

25. marts 2018 af CharlotteListOlsen (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hjælp søges til følgende opgaver :) 


Svar #1
25. marts 2018 af CharlotteListOlsen (Slettet)

:)


Svar #2
25. marts 2018 af CharlotteListOlsen (Slettet)

:)


Svar #3
25. marts 2018 af CharlotteListOlsen (Slettet)

:)


Svar #4
25. marts 2018 af CharlotteListOlsen (Slettet)

:)


Brugbart svar (0)

Svar #5
25. marts 2018 af ringstedLC

#2 Opg. 5: Med pytagoras beregnes |AB|.

\begin{align*} F&=\frac{|ED|}{|AC|}=\;?\\ |BD|&=F\cdot |AB|\\ |AD|&=|AB|+|BD| \end{align}


Brugbart svar (1)

Svar #6
25. marts 2018 af mathon

\small \small \textup{De optr\ae der med List fr\o ken Olsen; men hvad er deres sp\o rgsm\aa l?}


Brugbart svar (0)

Svar #7
25. marts 2018 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #8
25. marts 2018 af mathon

  \small \textup{Hvis }f{\, (x)}'\textup{ = g(x), er f(x) en stamfunktion til g(x).} 


Brugbart svar (0)

Svar #9
25. marts 2018 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #10
25. marts 2018 af mathon

                                \small F(x)=4x^3+x^{-3}+5x+k


Brugbart svar (0)

Svar #11
25. marts 2018 af ringstedLC

#3 Opg.6:

Tegn et koordinatsystem på et ternet stykke papir. Indtegn de to punkter (-1,4) og (3,-2). Tallinjen for f'(x) fortæller dig, at f har hældningen 0 (f'(x) = 0) i netop disse punkter. ++ og -- fortæller dig hældningen i intervallerne.


Svar #12
25. marts 2018 af CharlotteListOlsen (Slettet)

#Mathon, er dit svar - svar til opgave 12? 


Brugbart svar (0)

Svar #13
25. marts 2018 af mathon

       Ja.


Svar #14
25. marts 2018 af CharlotteListOlsen (Slettet)

Jeg forstår ikke helt din forklaring til opgave 3.. den hvor jeg skal undersøge om f er en stamfunktion til g. 


Brugbart svar (0)

Svar #15
25. marts 2018 af ringstedLC

Opg. 3: Når du skal undersøge, om en funktion f er en stamfunktion til en anden funktion g, gøres det ved at påvise, at:

f'(x)=g(x)\Rightarrow f(x)=\int g(x)\;dx

Opg. 12: Husk at beregne k ved at indsætte punktet.


Svar #16
26. marts 2018 af CharlotteListOlsen (Slettet)

Er det her rigtigt i opgave 3 - er virkelig dårligt til matematik sorry jeg spørger om så meget så tit :( 


Svar #17
26. marts 2018 af CharlotteListOlsen (Slettet)

fandt ud af det :) 


Brugbart svar (0)

Svar #18
27. marts 2018 af ringstedLC

Godt. Må vi se det?


Skriv et svar til: Matematik aflevering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.