Matematik

Trigonometri optimeringsopgave

25. marts 2018 af vandkvinden (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har problemer ved at få udtrykt y ved x, for at udtrykke arealet ved x i opgave b. Nogen der kan hjælpe?

Vedhæftet fil: opg.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. marts 2018 af MatHFlærer


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. marts 2018 af MatHFlærer

A=\frac{1}{2}\cdot x\cdot (6-y)\cdot \sin(A)

Du ved hvad y er, og jeg er også ret overbevist om, at du ved hvad A er :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. marts 2018 af Soeffi


Skriv et svar til: Trigonometri optimeringsopgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.