Matematik

Bestem afstand mellem punkt a og linje m

26. marts 2018 af Larxx - Niveau: A-niveau

Hjælp med de to sidste spørgsmål

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. marts 2018 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. marts 2018 af mathon

3.
            \small dist(m,A(1,1))=\frac{\left | 3\cdot 1+1-4 \right |}{\sqrt{3^2+1}}


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. marts 2018 af mathon

4.
            \small \small dist(m,A(5,5\tfrac{1}{2}))=\frac{\left | 17\cdot 5 -12\cdot 5\tfrac{1}{2}+15 \right |}{\sqrt{17^2+(-12)^2}}


Svar #4
26. marts 2018 af Larxx

Var bare lige et tal som jeg havde flyttet rundt på, men tak for hjælpen 


Skriv et svar til: Bestem afstand mellem punkt a og linje m

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.