Matematik

Find deteminaten

27. marts 2018 af Larxx - Niveau: A-niveau

Mangler kun hjælp til spørgsmål 3 

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. marts 2018 af Mathias7878

Princippet er jo det samme i alle opgaver? Hvor går den galt?

- - -

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #2
27. marts 2018 af Mathias7878

3)

   \small det(\overrightarrow{a},\overrightarrow{b}) = a_1\cdot b_2-a_2\cdot b_1 = -6\cdot (-5)-1\cdot (-1) = \ ?

- - -

 

 


Svar #3
27. marts 2018 af Larxx

Hold da kæft, nu har jeg godt set hvad jeg har gjort forkert, men tak for hjælpen 


Brugbart svar (0)

Svar #4
27. marts 2018 af Mathias7878

Hvis du regner rigtigt, burde du få 31.

- - -

 

 


Skriv et svar til: Find deteminaten

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.